Stig in i ditt nya hem och upplev rymden, ljuset – och en minimalistisk, men ändå personlig design. Enkla former, rena linjer, harmoniska proportioner och vackra naturmaterial gör att dansk arkitektur efterfrågas världen över.

 

Planerad inflyttning är vintern 2017/2018 – så välkommen med din intresseanmälan!

 
 
 

Bostäderna i Hyllie Townhouse har en extra tilltagen takhöjd för att skapa rymd, volym och ljus i ditt boende.

NJUT AV ATT VARA I KÖKET

I det moderna köket är det lustfyllt att laga mat. Mikro, inbyggd ugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin är självklart standard. Den öppna planlösningen gör att du har kontakt med allt som sker omkring dig i vardagen.
Vi erbjuder också en möjlighet att sätta upp en skiljevägg mellan entrén och köket om du föredrar det.

DU VÄLJER SJÄLV

På ovanvåningen finns tre rum som anpassas efter era behov. Att inreda som tre sovrum går alldeles utmärkt samtidigt som något av rummen kan nyttjas som kontor, lekrum eller gästrum när vänner eller familj kommer på besök. Och självklart finns det ett badrum med dusch även på denna våning.

BADRUM MED MÖJLIGHETER

I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare så att du kan tvätta precis när det passar dig. Självklart finns det ett badrum med dusch även på övervåningen.

BALKONG ELLER UTEPLATS

Hyllie Townhouse är 16 unika stadsradhus om cirka 100 kvadratmeter vardera, fördelade på två etage. Här kommer du att kunna njuta av lyxiga frukostar och trevliga middagar – på antingen uteplatsen eller balkongen mot den lummiga och blomstrande innergården, beroende på vilken av bostäderna du väljer.

SOVRUM, ARBETSRUM ELLER LEKRUM?

På ovanvåningen finns tre rum som anpassas efter just dina behov. Att inreda som tre sovrum går alldeles utmärkt – eller så kan något av rummen användas som kontor, lekrum eller gästrum. Vi vill ge dig möjligheten att skapa det perfekta boendet för dig.

FÖRVARING OCH BILPOOL

Till varje bostad hör ett lägenhetsförråd placerat i det gemensamma trapphuset, med möjlighet att förvara exempelvis golfklubbor, utemöbler eller barnvagn. I kvarteret finns en bilpool där medlemskapet ingår i avgiften de första fem åren. Det enda du behöver göra är att teckna ett nyttjandeavtal. För dig med egen bil finns ett P-hus i grannkvarteret till förfogande.