Upptäck Malmös nya stadsdel

Vatten i olika former ger Hyllie en levande karaktär. Ett porlande vattenstråk och en vattenpark bidrar till en grönskande och dynamisk stadsdel, med plats för avkoppling, nöje och en uppsjö av aktiviteter för hela familjen.

En oas i händelsernas centrum.

Hyllie en lugn plats, med välplanerade parker och grönområden för lek, motion och avkoppling. Ett nät av gång- och cykelvägar tar dig både närmre stadens centrum och längre ut i naturen. Samtidigt når du med tåg från Hyllie, centrala Malmö på tre minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på tretton. Vill du till Lund eller Köpenhamn tar resan ca tjugo minuter.
Centralare än så är det svårt att bo i Öresundsregionen.

En värld av möjligheter

SHOPPING ELLER NÖJE

Malmö Arena har ett digert program med event och evenemang som ishockey, konserter och shower. Malmömässan organiserar utställningar och professionella mötesplatser. För den shoppingsugne frestar Skandinaviens ledande shoppingcenter Emporia med unik shopping och både kultur- och smakupplevelser.

BAD OCH GRÖNA PARKOMRÅDEN

Det nybyggda, fräscha Hylliebadet bjuder på utmärkta möjligheter till både motion och lek. Här finns allt från motions-, tränings- och tävlingsbad till familjebad med rutschkanor – plus en relaxavdelning. Alldeles intill Hylliebadet byggs Badhusparken som ska bli en mötesplats med mängder av aktiviteter för Malmöbor i alla åldrar. Här blir det grönområden med grillplatser, basket- och bouleplan, parkour-bana, studsmattor och odlingslotter. Några av stans bästa pulkabackar finns redan på platsen och en isbana är under planering.

GENOMTÄNKT TILLGÄNGLIGHET

Utöver att vara ett centrum för nöjen, shopping och rekreation, lockar Hyllie ett växande näringsliv, med företag i fräscha kontor med spännande arkitektur. Det är inte konstigt, med tanke på hur smidigt och snabbt det går att pendla hit med tåg buss, bil eller cykel.